hair-hairdressers.net
El lloc conté una llista dels millors perruquers per al teu cabell


Hair Hairdressers.net : T'agrada joc amb el teu cabell i provar nous pentinats i de moda a la perruqueria? Sempre vol tenir un aspecte de moda, però no volen gastar massa a la perruqueria? No et preocupis: aquesta és la dreta de la secció per a vostè, amb un munt de consells sobre pentinats de pèl més fresc, el més fàcil de fer perruqueria i els dedicats a ocasions importants. Amb un ull a les tendències t'assessorarem fins i tot accessoris per al cabell que no poden faltar en el teu look. Pentinats per a l'estiu: suggerim moltes solucions de cabells arrissat amb serrell! Durant la temporada de calor, quan el sol comença a batre a la pell i escalfar el cos, augmenta el desig de dir adéu als plecs avorrits de tardor o hivern. Pentinats per a l'estiu ideal per lluir a la vora del mar oa les festes exclusives de la platja, són les que aconsegueixen combinar el millor de tots dos el desig de panache que la necessitat de frescor. Us suggerim les millors solucions, des de pentinats nocturns de pèl mitjà fins a opcions més salvatges, amb l'efecte de pentinats desdisiats secs al sol. Pentinats cabells llargs solt no estan prohibits, però què hi ha de crear més volum amb ones suaus que es mouen longituds? Cabells arrissat amb serrell llis o boccolosi? Estigueu atents!

Gossip & News
05 Dec 19

Richard Bajon

Find put the latest hair collection, called Beard Design, made by Richard Bajon, international hairstylist from FR.

Ph: Joel Dart
Make-up: Romina Allio Laertitia Majer

hair-collections

04 Dec 19

8th International Cosmetics Trade Fair: from 20 to 22 January 2020

Save the Dates and join Japan's Largest Cosmetics Trade Show: COSME TOKYO 2020.

What can find at COSME TOKYO?

As largest show of its kind in Japan, Cosme Tokyo gathers lots of Made in Japan products which cannot be found in any other exhibitions. Especially products using regional and traditional ingredients like cherry blossom, rice , sake, attract international visitors.

The ongoing influence of import cosmetics on Japan and Asia's market is reflected in the number of international exhibitors with European like France, Italy, Poland, Germany and USA, Middle East as well as Asian Companies. You can find world famous companies like L'ERBOLARIO (Italy) MEDITERRANEAN COSMETICS (Greece) and national pavillions.

Reflecting on the continued growth of organic and natural market in Japan & Asia, distinctive and diversified brands using local ingredients of each country are presented at once. Not only using pure ingredients, also the products have some specific efficacies like anti-aging, whitening, anti-pollution, skin repair.

FOR MORE INFORMATION CLICK HERE

04 Dec 19

MARIO SACCUCCI, un personaggio poliedrico.
Mario è conosciuto in quanto serio professionista, nonché fondatore, insieme a BEA, della Saccucci Masterclass, dal 1969, nel quartiere Eur di Roma e Presidente dell’ARA (Accademia Romana Acconciature).
Precursore del caschetto e della piega a phon, con conseguente abolizione del casco per asciugatura, a Mario si riconoscono creazioni quali il “caschetto maculato”, con macchie di colore che creano disegni e sfumature diversi a seconda dei movimenti.
Mario inoltre, a dimostrazione dall’indole artistica che lo contraddistingue, è amante della fotografia, della pittura e della musica, elemento essenziale della sua vita e sempre presente all’interno del salone.

SACCUCCI Masterclass è in copertina!

BEAUTY BAZAR FASHION è lo short magazine dedicato alla moda-capelli di tendenza e SACCUCCI si è aggiudicato la copertina di questo numero.

Sfoglia on line la rivista

SACCUCCI Masterclass
Viale Città d’Europa, 857 - ROMA (RM) - Italy
Tel. + 39 06 52200413 - 06 52200386

04 Dec 19
Ashley Haynes & Charlotte Oldfield

Aurum was inspired by rare metals and we wanted this to symbolise wealth, adding an expensive feel to the collection. Using this as our colour foundation,  we wanted to work with a commercial softness to the styling and create something that looked effortless and achievable

Ph: Jack Eames
Make-up: Megumi Matsuno
Styling: Magdalena Jacobs

hair-collections

03 Dec 19
Miguel Ròdenas

Find put the latest hair collection, called Nerthus, made by Miguel Ròdenas international hairstylist.

Ph: Luis Vidal
Make-up: Asun Medina

hair-collections

Encyclopedic hair website


Perruqueries tenir cura de la salut del cabell en els salons de bellesa i estètica, amb pentinats d'estil per a la moda-fotos del cabell i la venda de productes per al cabell cura.

Temes relacionats

Lèxic de perruqueries

Hair Hairdressers.net, perruqueries, cabells, salut, salons de bellesa, fotos de moda de cabells, pentinats, estètica, venda, cura de la calvície, Hair Hairdressers.net, caiguda del cabell, colorants, cremades de sol, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Hair Hairdressers.net, Globelife, saló de perruqueria, marques de productes per al cabell, sector de la perruqueria, les empreses de tints per al cabell, els fabricants de productes de perruqueria professional, fabrica línies amb tercers, Etiquetes privades, accessoris per al cabell, Hair Hairdressers.net, perruquers minoristes, venedors majoristes de productes per al cabell, els distribuïdors de productes de perruqueria, perruqueries, salons de bellesa, la investigació de mercat en la indústria de la moda del cabell, els equips de perruqueria, informació del cabell, informació del cabell, Hair Hairdressers.net, notícies productes de perruqueria, perruqueries de mobles, exportació d'importació, material de perruqueria

X

privacy